Ingredients:
- Vazhaikai /Plantain(Raw Banana) - 1 no
- Onion (finely chopped) - 1/2 cup
- Red Dry Chilli - 1 no
- Turmeric Powder - 1/2 tsp
- Mustard Seeds - 2 pinch
- Curry Leaves - 4 to 5 nos
- Urad Dal - 2 pinch
- Shredded Coconut - 2 tsp
- Salt To Taste
- Oil - 2 tsp
Method:
Peel the outer skin of the vazhaikai/plantain & cut them into medium small cubes .Boil this cubes of vazhaikai in water along with some salt & turmeric powder & boil till soft & then strain the water & keep it aside . Heat oil in a skillet /kadai & add the mustard seeds, urad dal ,red dry chilli & saute for a while & then add the finely chopped onion, curry leaves & toss it till onions turn translucent .Then add the cooked vazhaikai/plantain pieces & mix all together gently. Check for salt & then finally add the shredded coconut & toss it well . Serve hot with rice, dal rice, sambar saadam.......
15 comments:
Hi Priya...thanks for stopping by my blog...you have a lovely blog with so many wonderful recipes...I liked your krishna jayanthi and vinayaka chaturdhi celebrations :)
Thank u Gita. ....
ப்ரியா இது என்னுடைய பேவரைட்.. சத்துள்ளதும் கூட..
அன்புடன்,
அம்மு.
Looks so soo yuumy dear.
Thanx Ammu Madhu & faiza Ali .....
NICE BLOG. KEEP POSTING GOOD RECIPES.
Thanx priya for stopping by my blog and leaving your valuable comments.
You have a nice blog too
Yummy & simple. My fav comfort food!
வாழைக்காய் பொரியல் அருமை ப்ரியா!!
Thanx jeyashrisuresh & sree vidya...
Thanx VijithsShyam & Mrs.Menagasathia
Looks too good..lovely poriyal Priya, one of my fav..
Simple and delicious fry... perfect with rice :)
u had guest....lot of yummy food today
இதே மாதிரி தான் எங்கள் வீட்டிலும் செய்வாங்க...ஆனால் மஞ்சள் தூள் சேர்க்க மாட்டாங்க...
அதனை வெள்ளை வாழைக்காய் வறுவலுனு சொல்வோம்...
ஒரு முறை இப்படியும் செய்து பார்க்கின்றேன்..வீட்டிலும் வாழைக்காய் இருக்கின்றது..நன்றி
Post a Comment